Luister
Live
24 september 2021 - 12:44
Deel dit artikel:

Geef je melding eenvoudig door via de website of MijnGemeente-app

Is er iets kapot in jouw woonomgeving? Of heb je ergens overlast van? Dan kun je dit melden bij de gemeente. Dat kan heel eenvoudig via het formulier voor meldingen en klachten op onze website.

valkenswaard24 / Redactie

Je gaat naar valkenswaard.nl/doorgeven. In de categorie ‘Overige meldingen’ vind je het meldformulier. Daarop beschrijf je kort je melding of klacht, je geeft de locatie aan en vult je contactgegevens in. Als je wil, dan kun je een foto toevoegen of op een kaartje aangeven over welke plek jouw melding precies gaat.

Ook heel handig: download via de website de gratis MijnGemeente-app voor Android of Apple op je smartphone. Dan kun je direct een melding (met foto) maken vanaf de locatie waar zich iets voordoet.

Meld via webformulier of app

Het is mogelijk om telefonisch een melding te doen via het algemene nummer van de gemeente 040-2083444. Zeker tijdens deze coronacrisis bellen veel mensen de gemeente. Bespaar jezelf wachttijd en maak voor je melding gebruik van de andere mogelijkheden. Het advies van de gemeente: gebruik bij voorkeur het webformulier of de app. Dan wordt je melding direct geregistreerd in het meldsysteem en komt bij de juiste afdeling terecht. Ook krijg je bericht over de afhandeling. Als je bijvoorbeeld een melding doet via Facebook of Twitter komt deze niet in het meldsysteem terecht.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug