Luister
Live
5 oktober 2021 - 09:49
Deel dit artikel:

Verkeer uit Valkenswaard verhinderd: kruispunt in Waalre enkele weken dicht

Een bericht vanuit de gemeente Waalre, dat ook ons als Valkenswaardenaren aangaat. Het kruispunt aan de Burgemeester Uijenstraat en Heikantstraat is twee weken volledig afgesloten van 11 oktober tot 22 oktober. In die periode kan verkeer uit de richting van Valkenswaard naar Veldhoven er helemaal niet door.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview

De huidige omleidingsroutes (via Eindhovenseweg en A2/A67) gelden nog steeds en vanaf 18 oktober kan ook de nieuwe N69 gebruikt worden. Let op: tot medio november zijn er meer werkzaamheden.

De werkzaamheden door BLM Wegenbouw eindigen net voor het kruispunt Heikantstraat en Burgemeester Uijenstraat. Aannemer KWS verzorgt de nieuwe inrichting van dit kruispunt als sluitstuk van de werkzaamheden aan de Traverse Zuid.

Planning van alle werkzaamheden

• De werkzaamheden starten op 11 oktober. Van 11 oktober tot en met 22 oktober (week 41 en 42) is het kruispunt Heikantstraat en Burgemeester Uijenstraat twee weken volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Van 22 oktober tot en met 29 oktober (week 43) kan het verkeer tijdens de werkzaamheden vanuit de Burgemeester Uijenstraat richting Valkenswaard rijden.

In de eindsituatie is de Burgemeester Uijenstraat afgesloten voor verkeer vanuit Valkenswaard richting Veldhoven. Voetgangers en fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden altijd veilig passeren.

Na de werkzaamheden van KWS, voert BLM Wegenbouw nog tot medio november afrondende werkzaamheden uit aan de Traverse Zuid.

Vragen

Heb je vragen, dan kun je terecht bij de omgevingsmanager van BLM Wegenbouw, Christian Reuls. Zijn telefoonnummer: 06-8398 3728. Mail: c.reuls@blmwegenbouw.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug