Luister
Live
12 oktober 2021 - 15:44
Deel dit artikel:

Kids Fashion vult gat van kinderkledingwinkels in Valkenswaard

Er is een nieuwe baby- en kinderkledingwinkel in Valkenswaard: Kids Fashion. Aan de Corridor 24A verkopen ze de leukste attributen. We spreken met eigenaars én schoonzussen Tessa en Wendy Jansen.

valkenswaard24 / advertorial

In no-time hebben ze een prachtige winkel neergezet, die ligt tussen de Albert Heijn en Hunkemöller. Want, zo vertellen ze, in mei van dit jaar werden de plannen voor het opzetten van een baby- en kinderkledingshop pas echt concreet. “We zaten zelf een beetje te klagen dat we in Valkenswaard niet echt konden winkelen voor kinderen”, vertelt Tessa. “Dus we hadden zoiets van: waarom doen we het zelf niet?”

Beiden zijn moeder van twee en drie kinderen. Tessa werkte altijd in de zorg en Wendy komt uit de supermarktbranche. Dit is dus wel even wat anders, maar totaal wat ze graag willen. “We houden ervan om lekker te winkelen voor onze kinderen”, zegt Tessa. Wendy legt uit: “Maar we moesten tot nu toe altijd naar Eindhoven, bijvoorbeeld. Daarnaast kun je bij ons ook online shoppen.” Dat doe je via de website kidsfashion.nl.

Enige kinderkledingwinkel

Voorheen had Valkenswaard wél meerdere kinderkledingwinkels. Denk bijvoorbeeld aan Bobo en Hello You. Maar die zijn inmiddels allebei verdwenen. Sinds ongeveer een jaar is er daardoor niet echt meer een goed aanbod voor de jongere kinderen in Valkenswaard. “Er zijn wel kledingwinkels, maar niet met deze merken”, aldus Tessa. Maar nu is er dus een splinternieuwe en strakke winkel. “Het was wel even druk, maar er staat nu iets heel moois”, legt Wendy uit. Daarnaast hebben ze met Mary-Anne ook nog een fulltimer in dienst.

Ruim een maand is Kids Fashion nu open. De reacties zijn volgens Tessa en Wendy overweldigend. “We merkten in onze eigen kringen al dat er behoefte aan was”, zegt Tessa. “We hebben nu heel veel positieve klanten die aangeven dat ze blij zijn dat ze voor deze artikelen even het dorp in kunnen.” Wendy: “Ook online gaat het goed. Daar komen steeds meer bestellingen binnen. Dat wordt straks de hoofdzaak.”

Social media

Maar de fysieke winkel is en blijft belangrijk voor Kids Fashion. Tessa: “We merken dat veel mensen uit Valkenswaard hier gewoon naartoe willen komen.” De bestellingen komen echter vanuit heel Nederland binnen. Wendy: “Vanuit Purmerend en Spijkenisse, bijvoorbeeld. Ik denk dat die via social media bij ons binnenkomen.” Ze hebben bijvoorbeeld een Facebook- en Instagrampagina. “We hebben ook gemerkt dat pyjama’s heel populair zijn. Die hebben we op Facebook en Instagram gezet en de bestellingen daarvan komen heel veel binnen.”

Het aanbod is dan ook groot bij Kids Fashion. De winkel hangt goed vol. “We hebben kleding in de maten van 44 tot en met 176. We hebben knuffels, speentjes, sokjes, mutsjes, kraampakketten en cadeaukaarten”, somt Wendy op. Deze zijn zowel online als in de winkel te bestellen. Een aantal merken die verkocht worden: Z8, Vingino, Your Wishes, Like Flo, B.Nosy, Noppies, Cars Jeans en Raizzed.

Openingstijden

Die webshop is uiteraard altijd bereikbaar. Maar de winkel biedt een mooie mogelijkheid om te zien wat Kids Fashion allemaal te bieden heeft. Ze zijn op de volgende tijden geopend:

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur / Koopavond: tot 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten / Koopzondag: 12.00 - 17.00 uur

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug