Luister
Live
14 oktober 2021 - 12:32
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Corporate Recruiter

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Corporate Recruiter (24/32 uur).

valkenswaard24 / Redactie

· Bedrijf: Verhoeven Grondverzetmachines BV
· Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 2, 6026 RB
· Uren: parttime – 24 tot 32 uur

Functieomschrijving

Ter versterking van het HR-team in onze groeiende organisatie zoeken wij een enthousiaste recruiter. We zoeken iemand die het leuk vindt om de komende jaren zijn of haar stempel op recruitment binnen onze organisatie te drukken. De organisatie is succesvol, groeit al jaren en zal ook blijven groeien. Jij als recruiter speelt hier een enorm belangrijke rol in. Om de groei te realiseren heeft de organisatie immers goede mensen nodig.

· Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de volledige instroom van nieuwe collega's voor de bedrijven die bij de Verhoeven organisatie horen. Zowel de structurele posities als de tijdelijke vraagstukken;
· Je wordt hét aanspreekpunt voor alle afdelings- en BU-managers, maar ook de directie kan bij jou terecht;
· Je weet ons bedrijf in de markt te profileren en potentiele medewerkers te interesseren om met ons in contact te komen. Dit doe je natuurlijk via direct contact (bellen/appen/mailen/LinkedIN etc) maar ook via scholen, events, social media etc;
· Operationeel ben je sterk, maar je vindt het ook leuk om strategisch te denken en lange termijn onderwerpen beet te pakken;
· Je hebt gevoel voor marketing en content en je werkt graag samen met de specialisten van onze marketingafdeling;
· Je verbetert zaken binnen het recruitmentproces en geeft input om het recruitment verder te professionaliseren;
· Ook campus recruitment en alle stageplaatsen ga je managen;
· Je rapporteert aan de HR Manager van Verhoeven.

Een leuke functie met verantwoordelijkheid, vrijheid én afwisseling!

Functievereisten

· Van alle Verhoeven medewerkers op ieder niveau wordt verwacht dat ze de Verhoeven kernwaarden Afspraak is Afspraak, Respect, Integriteit, Ambitie en Betrokken in hun dagelijks werk en in hun relaties met anderen toepassen.
· Je staat stevig in je schoenen en je wilt en kunt je eigen boontjes doppen. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en je hebt reeds ervaring in het recruitmentvak. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met technische vacatures. Ervaring als Corporate Recruiter op een HR-afdeling is niet vereist, die ervaring mag en kun je ook bij ons opdoen.
· Je bent een authentiek, hands-on, inspirerend, creatief en vernieuwend persoon;
· Zowel voor ons management als voor onze directie ben je een gesprekspartner op niveau, maar je schakelt ook gemakkelijk met onze vakspecialisten op de werkvloer en op kantoor.
· Schaarste in de markt is voor jou een uitdaging in plaats van een probleem. Je blijft focussen op die ene topkandidaat die onze organisatie sterker maakt;
· Social media kent voor jou geen geheimen;
· Nederlands is je moederstaal maar ook in het Engels weet je je prima te redden;
· Discreet handelen is voor jou vanzelfsprekend;
· Solliciteren bij jou is een feestje!

Jij krijgt van ons

· Een goed salaris. Pensioenopbouw en vakantiedagen conform de CAO metaalbewerkingsbedrijf.
· Een gedegen inwerkprogramma en goede ontwikkelmogelijkheden. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor verdieping, verbreding en opleidingsmogelijkheden.
· Een afwisselende functie met kundige collega’s waar hard werken en een goede onderlinge samenwerking hand in hand gaan.
· Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter
· Je gaat werken bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur
· Ons bedrijf (waar je het meeste zult zijn) staat in Maarheeze, letterlijk recht naast het treinstation. Vanuit Eindhoven sta je binnen 20 minuten op kantoor. Je gaat een leuke en belangrijke functie vervullen met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat maakt deze functie uniek en afwisselend.

Wie zijn wij

De Verhoeven Group is een familiebedrijf dat zich heeft ontplooid tot een internationale service- en handelsorganisatie, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteiten bestaan uit de verkoop van en serviceverlening aan graafmachines, rijwerkdelen en uitrustingsstukken. Verhoeven heeft verschillende grote importeurschappen, waaronder Takeuchi, Berco en Esco en een eigen productielocatie in India. Voor sommige productgroepen zijn er private labels ontwikkeld zoals VemaTrack en VemaTec, die zich als merk steeds sterker ontwikkelen. Andere bedrijven die behoren tot de Verhoeven Groep zijn VTS Track Solutions (ontwerp en productie van onderwagens), Graaver (verhuurplatform voor graafmachines in de Benelux) en VMT (internationale leverancier van rijwerkdelen en rubbertracks).

Bij de Verhoeven Groep in de Benelux werken in totaal circa 200 medewerkers en de organisatie heeft een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur.

Interesse?

Lijkt deze baan je helemaal te gek en ben jij degene die wij zoeken? Grijp dan je kans en solliciteer via https://bit.ly/3AKvMGR

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de procedure dan kun je altijd contact opnemen met Paul Plasmans (Recruiter a.i.) op 06-21802110. We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug