Luister
Live
14 oktober 2021 - 09:40
Deel dit artikel:

Opbrengst boek Jacques van Gerven en Paul van der Meer voor Ronald McDonald Kinderfonds

Wendy van de Akker, manager van het Ronald McDonald Kinderhuis in Veldhoven, en Jan van Gerven, directeur van Metalnet, ontvingen de eerste exemplaren van het nieuwe boek van Jacques van Gerven en Paul van der Meer.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Solange Fotografie

Het was een feestelijke bijeenkomst bij restaurant Denver in Valkenswaard. Niet alleen omdat het magazine ‘Rondom Valkenswaard’ de vernieuwde uitgave van hun blad presenteerde, maar ook omdat Jacques en Paul de eerste exemplaren van hun boek 'Zinzucht Zienzucht' uitreikten.

Wendy gaf in haar dankwoord aan heel blij te zijn met het initiatief van de twee Valkenswaardenaren, temeer omdat het Ronald McDonald Kinderfonds niet kan steunen op subsidies of dergelijken. Jan vertelde dat hij het project een warm hart toedraagt, mede omdat hij aan den lijve ondervond wat het betekent om je ouders dicht bij je te hebben als je als kind ernstig ziek, gedurende lange tijd, in het ziekenhuis moet verblijven.

Boek kopen

Jacques en Paul produceerden een gedichten-fotoboek met gedichten in het Valkeswirds, inclusief vertaling in het Standaardnederlands, en foto’s van Paul die perfect passen bij de gedichten. Het boek, hardcover, 132 pagina’s, is voor 15 euro te bestellen via jacquesvangerven.nl. Vanaf 26 oktober is het ook te koop bij Primera en Pearle in Valkenswaard en bij de Buren in Dommelen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug