Luister
muziek
23 oktober 2021 - 09:29
Deel dit artikel:

Je kunt je eigen zitbankje 'adopteren' in gemeente Valkenswaard

Je kunt als particulier, instelling of bedrijf nu een zitbankje adopteren van de gemeente Valkenswaard. Zo willen ze meer zitbankjes verwezenlijken in onze dorpen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

De gemeente Valkenswaard breidt jaarlijks het aantal zitbanken in de openbare ruimte uit. "We willen daarmee rustgelegenheden bieden aan wandelaars, ontmoetingsplekken creëren voor jong en oud, een plaats ter herinnering bieden (bijvoorbeeld voor honderdjarigen), een plaats om het dagelijkse leven te observeren of eenvoudig om te genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft", stelt de gemeente Valkenswaard.

Om een snellere uitbreiding van het aantal banken te bereiken dan binnen het gemeentelijk budget mogelijk is, biedt de gemeente nu bedrijven, instellingen en particulieren de gelegenheid om via financiële adoptie een zitbank toe te voegen aan de bestaande voorraad. De organisatie of persoon die een bank adopteert, mag meebeslissen over de locatie waar de bank komt en mag een keuze maken uit het gebruikelijke assortiment van banken dat de gemeente plaatst. Er komt ook een naamplaatje op ‘jouw’ bank als blijvende herinnering dat je de betreffende bank mogelijk hebt gemaakt. Het onderhoud en beheer komen voor rekening van de gemeente.

Meer informatie

Heb je interesse om een bank te adopteren en wil je meer weten over de voorwaarden, neem dan contact op met de heer P. Hoeks van het team Beheer & Uitvoering via mail peter.hoeks@valkenswaard.nl, of telefonisch via 040-2083593. Hij is bereikbaar van maandag tot en met woensdag. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie