Luister
muziek
23 oktober 2021 - 21:14
Deel dit artikel:

Vogelverschrikkerfestival in Valkenswaard van start

Met activiteiten op meerdere plekken in Valkenswaard heeft de organisatie ervoor gezorgd dat er voor jong en oud van alles te doen is. Het programma is goed gevuld en groots aangepakt. Valkenswaard24 zal deze week meerdere malen verslag doen.

valkenswaard24
  / Bernice Dings
  • Beeld - Bernice Dings
Advertentie

De Spiegeltent in het Frans van Bestpark heeft de harde wind gelukkig overleefd, waardoor de muzikale opening met Het Vreemde Vogelbal kon plaatsvinden en vandaag de ‘Dag van de Makers’ van de vogelverschrikkers kan beginnen.

Als een lint vanuit het park, via De Statie, De Hofnar en enkele kroegen op de Markt is er de hele dag door voor elk wat wils. Een beetje buiten het centrum, vooraan op de Maastrichterweg, kunnen kinderen zich inschrijven voor workshops bij Het Paardenparadijs.

Op de eier gaon

Een breed scala aan optredens van dansgroepen, vele bandjes, creatieve activiteiten, toneel en musical. En als een bourgondisch Brabants dorp betaamt ook vele culinaire mogelijkheden, van ’s ochtends ‘op de eier gaon’ bij De Bel, lunchen in de Spiegeltent tot Mosselavond in De Hofnar. Je dient je wel in te schrijven, zodat de organisatie weet hoeveel mensen er meedoen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie