Luister
Live
25 november 2021 - 12:34
Deel dit artikel:

Westerhovenseweg in Dommelen gaat medio december weer open

De herinrichting Westerhovenseweg in Dommelen gaat de laatste fase in. Op de Brouwerijdreef en Brouwerijplein is de afgelopen periode hard gewerkt. Ook de komende periode vinden hier en op de Westerhovenseweg volop werkzaamheden aan het straatwerk plaats. Half december is naar verwachting alles afgerond.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Gemeente Valkenswaard

Hieronder lees je hoe de bereikbaarheid is tot en met 6 december:

  • De kruising Bergstraat, Brouwerijdreef tussen de Brouwerij en Goudenrijderhof en het Brouwerijplein blijven afgesloten tot en met 6 december. De Bergstraat blijft voor verkeer bereikbaar vanaf de Dommelseweg gezien.
  • De Brouwerijdreef, Moutlaan en andere achterliggende wegen blijven bereikbaar via de Tienendreef. Dat geldt ook voor het verkeer van en naar de Brouwerij.

Half december einde werkzaamheden

Op maandag 6 december brengt Van Gelder de laatste laag asfalt aan op de Brouwerijdreef tot de bocht Goudenrijderhof en het Brouwerijplein. Aan het einde van de dag worden alle wegen dan ook weer opengesteld voor het verkeer. Half december verwacht de aannemer alle werkzaamheden te hebben afgerond.
Het groenplan is gereed. Zodra het weer het toelaat, plant de gemeente de bomen en ander groen.

Overige straten Dommelen-Zuid en Dommelseweg

De gemeente gaat ook voorbereidingen treffen voor de volgende straten. Daar gaat een aanbesteding per deelfase aan vooraf. Welke aannemer het werk mag uitvoeren, wordt per fase bekend.

  • Brouwerijdreef 1e en 2e kwartaal 2022
  • Bergstraat 3e en 4e kwartaal 2022
  • Norbertusdreef en Venbergseweg 1e en 2e kwartaal 2023
  • Dommelseweg 3e en 4e kwartaal 2023

Voor vragen over deze werkzaamheden kun je terecht bij de omgevingsmanagers op werkdagen tussen 07.00 en 16.00 uur. Dat kan bij William Verbij: telefoonnummer 06-53160384, e-mail wverbij@vangelder.com. Vragen aan de gemeente, mail dan naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug