Luister
muziek
2 december 2021 - 12:47
Deel dit artikel:

Ben je verzekerd als vrijwilliger? Vrijwilligerscentrale Valkenswaard geeft antwoord

Ben ik verzekerd als vrijwilliger of als vrijwilligersorganisatie? Dat is een vraag die geregeld terugkomt bij de Vrijwilligerscentrale Valkenswaard. Daarom organiseert Cordaad Welzijn in samenwerking met Vrijwilligersnet Nederland een digitale lezing over wie, wat en hoe een en ander verzekerd is tijdens het doen van vrijwilligerswerk.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie
Advertentie

Voor iedere vrijwilliger uit Valkenswaard heeft de gemeente Valkenswaard een vrijwilligersverzekering afgesloten. Wil je weten hoe dit voor jou geregeld is? Op dinsdagavond 14 december om 19.30 uur is er een uitgebreide digitale lezing over de vrijwilligersverzekering.

Aanmelden en meer info

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle vrijwilligersorganisaties in het werkgebied van Cordaad Welzijn, waar de gemeentes gebruik maken van Vrijwilligersnet Nederland voor de vrijwilligersverzekering. Aanmelden is gewenst en dit kan via cursushuys.nl. Wil je meer informatie dan kun je bellen naar de coördinator van de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, Marlon Korsten via 06-20372237 of Marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie