Luister
Live
14 december 2021 - 09:44
Deel dit artikel:

H&G dringt met brief bij inwoners Dommelen aan voor invullen van N69-enquête

Afgelopen zaterdag heeft politieke partij H&G in Dommelen een brief bezorgd om de bewoners te attenderen op een enquête die de gemeente Valkenswaard heeft opgesteld aangaande de nieuwe N69.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Grenscorridor N69 / Boskalis

Sinds 18 oktober is de nieuwe N69, de zogenaamde Westparallel, geopend. De provincie draagt de verantwoordelijkheid over deze weg. Inmiddels heeft de gemeente van enkele inwoners signalen gekregen, zowel positief als negatief, hoe deze nieuwe weg ervaren wordt. "Daarom hebben we een paar vragen voor u", zegt de gemeente. "Zo krijgen we een evenwichtiger beeld van wat de ervaringen zijn van onze inwoners." De enquête staat open tot en met 22 december.

Ga naar bereikbaarvalkenswaard.nl. Klik op het blokje ‘Peiling ervaringen nieuwe N69’. Heb je vragen, mail dan naar verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl.

'Zonder het gewenste resultaat'

H&G zegt zich altijd hard te hebben gemaakt voor de leefbaarheid van de inwoners in Dommelen ten gevolge van de aanleg van de Westparallel. "Daarom deze actie", stelt de politieke partij. Ook zeggen ze in de brief: "Zo heeft gedurende het gehele proces de gemeente Valkenswaard richting de provincie aangedrongen op het treffen van geluidwerende maatregelen. Dit met als doel de overlast zoals die door velen op dit moment na de openstelling wordt ervaren de kop in te drukken. Helaas, tot op dit moment zonder het gewenste resultaat."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug