Luister
muziek
5 januari 2022 - 05:53
Deel dit artikel:

SV Valkenswaard huldigt jubilarissen met drive-thru

Dit jaar gaat er geen definitieve streep door de huldiging van jubilarissen van SV Valkenswaard. Ze hebben een alternatief bedacht: een drive-thru.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

De club zegt dat het ze enorm goed doet dat de vereniging groeit en bloeit, dankzij de vrijwilligers. "Het aantal uren vrijwilligerswerk dat in ons clubje wordt gestoken is enorm. Grote dank daarvoor", aldus SV Valkenswaard. "Ook tijdens coronatijden ondervinden we dat onze leden de club trouw blijven en positief blijven uitkijken naar de toekomst."

Huldiging gaat door

Ook dit jaar kan de nieuwjaarsreceptie niet doorgaan. "Zoals u wellicht weet, moesten we ook de huldiging van onze jubilarissen vorig jaar uitstellen vanwege de coronamaatregelen. Ook dit jaar is een ‘normale’ huldiging niet mogelijk." Maar ze laten het wél doorgaan. Op zondag 9 januari gaan ze daar op een alternatieve wijze aandacht aan besteden. De jubilarissen worden gehuldigd in een zogeheten drive-thru. "Op deze manier krijgen ze de welverdiende aandacht voor hun jarenlange clubtrouw."

Afhaalservice

Een drive-through of drive-thru is een soort afhaalservice die wordt aangeboden door een bedrijf of vereniging, waarmee klanten, personeelsleden of vrijwilligers producten kunnen afhalen zonder hun auto te verlaten. Dit is in de jaren dertig in de Verenigde Staten ontwikkeld en is sindsdien verspreid naar andere landen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie