Luister
muziek
14 januari 2022 - 09:34
Deel dit artikel:

CDA Valkenswaard presenteert kandidatenlijst: dit zijn de namen

In de ledenvergadering heeft CDA Valkenswaard het programma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Arianne Valkhof was al eerder als lijsttrekker gekozen. Daar zijn nu 24 kandidaten aan toegevoegd.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - CDA Valkenswaard
Advertentie

Nieuw is Eduard Kerssemakers op plaats twee. Hij is al lange tijd politiek actief en sinds kort verhuisd naar Valkenswaard. Ook nieuw is Rick Doddema op plaats drie, een Valkenswaardse jongeling van 21 die bestuurskunde/overheidsmanagement studeert en dit combineert met grote politieke interesse.

François Smits op vier is al lange tijd een vaste waarde in de raad. Verder Jos van Glabbeek op plaats vijf, voor menigeen een bekende, die al lang maatschappelijk en politiek actief is binnen Valkenswaard. Op zes staat Yolande Mollen, zittend raadslid, die heel graag nog een periode daar aan vastplakt. Wim van der Hulst staat op plaats zeven goed thuis in waterhuishouding, hij was al eerder lid van het bestuur van CDA Valkenswaard. Evert de Jong komt op plaats acht, hij is een actief vrijwilliger die is geïnspireerd door de cursus over gemeentepolitiek. Allemaal kandidaten met een verschillende achtergrond.

Samen welzijn

Het programma met de titel 'samen welzijn' laat zien dat samen optrekken essentieel is. "Alleen zo kunnen de grote problemen die aan de orde zijn op het gebied van klimaat, corona en woningbehoefte worden aangepakt", stelt de partij. "Heel belangrijk is daarbij voor ogen te houden dat het welzijn van de inwoners voorop staat evenals een lange termijn visie. Verder moet steun geboden worden aan wie dat nodig heeft, is er een positieve grondhouding ter attentie van initiatieven van inwoners en is de gemeente een betrouwbare gemeente. Dat zijn belangrijke pijlers voor het nemen van besluiten binnen het CDA Valkenswaard."

Zie de volledige lijst hieronder:

1. Mevrouw A. Valkhof - Theuws
2. De heer E. Kerssemakers
3. De heer R. Doddema
4. De heer F. Smits
5. De heer J. van Glabbeek
6. Mevrouw Y. Mollen- Ketting
7. De heer W. van der Hulst
8. De heer E. de Jong
9. Mevrouw R. Goossens - Rijkers
10. Mevrouw I. Teunissen - Geven
11. De heer J. Mandigers
12. De heer J. de Regt
13. De heer G. Toussaint
14. Mevrouw M. Akkermans – Van den Besselaar
15. De heer J. van Appeldorn
16. De heer F. Segers
17. Mevrouw B. Broekhuijse - Steegers
18. De heer H. Gerris
19. De heer L. van de Kerkhof
20. De heer M. Mostermans
21. De heer S. Tooten
22. De heer J. Valkhof
23. De heer G. van Gorp
24. Mevrouw R. Smeijers
25. De heer M. Wijnen

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie