Luister
muziek
25 april 2022 - 06:11
Deel dit artikel:

Tonpraters brengen publiek in extase bij Hotel De Valk; tranen van het lachen

Zondag 24 april was het volop 'Lache Geblaze' bij hotel De Valk in Valkenswaard. Vier 'tonpraters met naam' wisten met hun buut de uitverkochte zaal helemaal plat te krijgen.

valkenswaard24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het buuttematinee werd geopend door Berry Knapen, die met zijn voordragen Harrie van d'n overkant van Hierneffe onlangs voor de twaalfde keer Zuid-Nederlands kampioen tonpraten is geworden. 'De eerste klap is een daalder waard' is het gezegde en dat bleek zondagmiddag ook het geval. Berry wist het publiek meteen op scherp te zetten waarna het de beurt was aan Joep de Wildt. Als laatste winnaar van de Zilveren Narrekap op het Keijenbijters Kletstoernooi wederom een topper die acte de precence gaf.

Hoog niveau

Ook de tweede helft was van zeer hoog niveau. Andy Marcelissen als Sprookjesverteller deed wederom een beroep op de lachspieren van de aanwezige tonpraatliefhebbers. De laatste van de vier optredens was van Rob Scheepers uit Sterksel. Als bakker gaf hij een inkijkje in het leven van een bakker. Hij bakte de grappen heerlijk bruin en sloot het buuttematinee geweldig af.

Prijzen

Verder waren er nog twintig leuke prijzen die weggegeven werden door de tonpraters. Bij binnenkomst kreeg iedereen een lotnummer en iedere tonprater trok vijf nummers die goed waren voor een snoeppot, een fles wijn, boek van Andy Marcelissen of boek van Rob Scheepers. Louter positieve reacties na afloop van een zeer geslaagde eerste editie van 'Lache Geblaze' in hotel De Valk in Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie