Luister
Live
11 mei 2022 - 15:29
Deel dit artikel:

VV De Valk stelt vertrouwenspersoon aan

Anja Valk is als externe vertrouwenspersoon aangesteld bij VV De Valk. Daarnaast gaat Lia van Steensel opereren als interne contactpersoon.

Valk is geen lid van de club en kan bij klachten onafhankelijk optreden. Leden van de vereniging kunnen haar desgewenst rechtstreeks raadplegen. Van Steensel kan bij een eventuele klacht helpen om contact te leggen met Anja als vertrouwenspersoon. Van Steensel behandelt dus zelf geen klachten. Zij heeft een doorverwijsfunctie in de situaties waarin mensen het moeilijk vinden om rechtstreeks contact te leggen met de vertrouwenspersoon. Ze is in dat geval te bereiken via 06-31007545.

Wat doet een vertrouwenspersoon?

Een vertrouwenspersoon biedt in eerste instantie een luisterend oor bij zaken waar je niet makkelijk over praat. Het gaat hierbij voornamelijk om (seksuele) intimidatie, pestgedrag of geweld. Maar er kunnen ook andere zaken zijn die je graag met iemand bespreekt die onafhankelijk is en die buiten de situatie staat. Een vertrouwenspersoon luistert, geeft raad, bemiddelt en kent de mogelijkheden om hulp te krijgen of een officiële melding te doen.

Contact

valkenswaard24 / Stijn van Mierlo • Beeld - Evert Meijs

Zit je zelf in een situatie waarbij je een vertrouwenspersoon kunt gebruiken? Maak je je zorgen om iets of iemand in de vereniging en wil je dit met iemand bespreken? Mail dan naar f.valkbierings@upcmail.nl en geef aan dat je haar wilt spreken en eventueel waarom je haar wilt spreken.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug