Luister
Live
6 juni 2022 - 06:02
Deel dit artikel:

FOTO'S: Terugblikken op éindelijk weer een AmeeZing Valkenswaard

AmeeZing Valkenswaard: altijd een mooi feestje in ons dorp, maar we hadden er even op moeten wachten. Gelukkig was het afgelopen weekend terug in het Frans van Bestpark bij de Statie.

valkenswaard24
  / Bernice Dings
  • Beeld - Michael van Tol

En daar was Valkenswaard24 uiteraard bij. Gelukkig hebben we de foto's nog en kunnen we op die manier terugblikken op een feestelijk weekend. Het begon dit weekend veelbelovend en de eerste dag was ook een groot succes. De organisatie had alles op tijd voor elkaar en de online ticketverkoop verliep goed. Want velen wilden na een paar jaar gemis, graag weer in de buitenlucht meezingen met bekende liederen uit de jaren '80, '90 en begin van het tweede millennium. De indoor-versie in De Hofnar in april was ook goed bezocht. Van Bruce Springsteen tot Queen. De tributebands gaven zich helemaal zaterdagavond.

In het water

Eerste Pinksterdag, ging de uitstorting van de Heilige Geest helaas gepaard met gigantische buien, waardoor het middagprogramma werd afgelast. Ook het optreden in de avond dreigt in het water te vallen en velen die alleen kaartjes voor zondag gekocht hadden, hielden Buienradar in de gaten. In afwachting of het te doen is met regenjas of paraplu, of dat de organisatie genoodzaakt is ook dit te cancellen.

Dan wordt het een gevalletje 'we hebben altijd foto's en filmpje nog' van een geslaagde zaterdag.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug