Luister
muziek
22 juni 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Den Oudengroep en KWS van start om weg tussen Valkenswaard en Waalre verkeersluw te maken

Den Oudengroep en KWS zullen samenwerken aan het project om de verbindingswegen tussen Waalre en Valkenswaard verkeersluw te maken, dat ongeveer twee jaar zal duren.

valkenswaard24
  / Bernice Dings
  • Beeld - Bernice Dings
Advertentie

"De inspraakavonden zijn redelijk bezocht, zo'n 50/60 omwonenden en geïnteresseerden", vertelt Paul van Lier. Hij is omgevingsmanager van Den Oudengroep en aanspreekpunt bij vragen over dit project. Hij wijst ook op de bouw app waarop iedereen het proces kan volgen.

Waalre-Valkenswaard

Burgemeester Jan Boelhouwer van Waalre was samen met wethouders Kees Marchal en Theo Geldens van gemeente Valkenswaard aanwezig om op maandag 20 juni de werkzaamheden officieel te starten. Geldens kroop achter het stuur van de graafmachine en maakte een begin met de grondwerkzaamheden.

Hinder onvermijdelijk

Het woon-werkverkeer zal hinder ondervinden. Ook de hulpdiensten, fietsers, doorgaand gemotoriseerd verkeer, zullen hun route goed moeten kiezen en navigatiesystemen worden geactualiseerd. Directie en toezicht Thijs van Uitrecht en Roy de Haas benoemen dat men het uiteindelijke doel goed voor ogen moeten houden en dat is een veiliger en leefbaardere omgeving voor beide gemeentes. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie