Luister
muziek
3 juli 2022 - 15:08
Deel dit artikel:

Let op: dit zijn alle verkeersmaatregelen en wijzingen rondom zomerkermis Valkenswaard

Van woensdag 13 juli 06.00 uur tot en met donderdag 21 juli plusminus 17.00 uur zijn onderstaande wegen afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangers. Dit vanwege de zomerkermis in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

- Markt (verlengde Peperstraat);
- Peperstraat, tussen Markt en Prins Bernhardstraat (uitgezonderd bestem­mingsverkeer);
- Markt en Luikerweg (N69) tussen Waalreseweg en Dommelseweg.

De twee verharde parkeerterreinen op sportpark Den Dries aan de Pastoor Heerkensdreef zijn in gebruik voor de salon- en pakwagens van de kermisexploitanten.

Eindhovenseweg tijdens kermis afgesloten

Een deel van de kermis is opgesteld op de Eindhovenseweg/N69 vanaf de Waalreseweg tot aan de Luikerweg/Dommelseweg. Het gedeelte van de Eindhovenseweg/N69 is tijdens de gehele kermis afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers.

Het gemeentehuis, Cultuurcentrum De Hofnar en de appartementen/bedrijven aan de Hofnarstedes zijn bereikbaar via de Bakkerstraat.

Verplaatsing weekmarkt op 14 en 21 juli

De weekmarkt staat op donderdag 14 en 21 juli op het Carillonplein (parkeerterrein aan de Beiaardstraat-Torenstraat), op de Kerkweg en een gedeelte van de Dijkstraat tot aan het Kerkeveld. Het Carillonplein is op deze dagen niet beschikbaar als parkeerterrein.

Verder zijn op 14 en 21 juli van 02.00 tot 22.00 uur het gedeelte van de Kerkweg tussen Beiaardstraat en Torenstraat afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie