Luister
muziek
6 augustus 2022 - 12:34
Deel dit artikel:

Woning met drugs aan Carolusdreef in Valkenswaard gesloten

De burgemeester van Valkenswaard heeft besloten om een woning gelegen aan de Carolusdreef in Valkenswaard met ingang van vrijdag 5 augustus voor de duur van drie maanden te sluiten. Op de locatie zijn verdovende middelen aangetroffen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

De politie heeft op dinsdag 31 mei een onderzoek uitgevoerd in de berging van de betreffende woning in Valkenswaard. Gedurende het onderzoek is in de berging 33,26 gram 3-MMC aangetroffen.

3MMC is een middel welke in Lijst II van de Opiumwet is aangewezen als softdrug. Het produceren, bewerken, verkopen, afleveren, aanwezig hebben en vervaardigen van een middel als bedoeld in Lijst II van de Opiumwet is verboden gesteld in artikel 3 van de Opiumwet. De aangetroffen hoeveelheid softdrugs is aanzienlijk meer dan de vastgestelde hoeveelheid voor eigen gebruik zoals opgenomen in de Aanwijzing Opiumwet. Deze hoeveelheden zijn eveneens overgenomen in het door mij vastgestelde Damocles beleid. Het is aannemelijk dat de aangetroffen hoeveelheid softdrugs als handelsvoorraad werd gebruikt.

Zienswijze

De politie heeft haar bevindingen gerapporteerd aan de burgemeester. Op basis van deze rapportage heeft de burgemeester zijn voornemen tot sluiting per brief kenbaar gemaakt aan de eigenaar en gebruiker van het betreffende pand. Deze hebben vervolgens gelegenheid om een zienswijze in te dienen, waarna de burgemeester een besluit neemt.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie