Luister
muziek
18 augustus 2022 - 15:43
Deel dit artikel:

Eurocircuit zoekt nieuwe secretaris, Ron den Engelsen stopt ermee

Na drie jaar de functie van secretaris van NRV Eurocircuit te hebben vervuld, heeft Ron den Engelsen aangegeven dat hij per eind van dit jaar zijn taken om persoonlijke redenen moet neerleggen. De Nederlandse Rallycross Vereniging (NRV) is daarom op zoek naar een man of vrouw die de taken van secretaris van de vereniging en het Eurocircuit op zich wil nemen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Het takenpakket betreft in eerste instantie alle gebruikelijke secretariële werkzaamheden voor het bestuur van NRV Eurocircuit. Van voorbereiden en notuleren van vergaderingen tot de meest uiteenlopen correspondentie, archiveren van stukken en de normale bestuurstaken. "Want je bent tenslotte (na te zijn gekozen door de leden) ook lid van het NRV-bestuur. In die functie onderhoud je ook contacten met de gemeente en zorg je onder meer voor aanvragen en opvolgen van de noodzakelijke vergunningen", zo staat in de functieomschrijving.

Nieuwe media

Verder is het prettig als je redactionele werkzaamheden kunt verrichten, zoals het schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrieven en andere media. En je hebt een belangrijke rol bij de voorbereidingen en uitvoering van evenementen, zoals trainingen en wedstrijden. Helemaal mooi is het als je ook overweg kunt met nieuwe media, zodat de leden altijd snel op de hoogte kunnen worden gebracht van het laatste nieuws rond NRV Eurocircuit.

Duizendpoot gezocht

Ze zoeken dus een beetje een duizendpoot, die als het even kan ook nog affiniteit heeft met onze sport en de vereniging. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je een deel van deze taken voor je rekening wilt nemen.

Heb je interesse of ken je iemand die deze belangrijke functie of een deel daarvan wil en kan vervullen, neem dan contact op met Walter van de Ven, voorzitter van NRV Eurocircuit (0651298723).

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie