Luister
muziek
31 augustus 2022 - 09:39
Deel dit artikel:

Vrijwilligers gezocht! Dit zijn openstaande vacatures in Valkenswaard

De Vrijwilligerscentrale Valkenswaard is onderdeel van Cordaad Welzijn en ondersteunt de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties bij hun werk. In dit maandelijks overzicht vindt je een selectie van de vrijwilligersvacatures die er zijn in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Als je op de titel klikt vind je meer informatie over de vacature.

Thuisadministratie

Cordaad Welzijn zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten om mensen thuis te helpen met hun administratie. Bij deze dienst houdt de vrijwilliger samen met de aanvrager zijn/haar administratie op orde. Daarnaast heb je als vrijwilliger een signalerende functie. De vrijwilligers dienen affiniteit te hebben met de doelgroep en in staat te zijn om overzicht aan te kunnen brengen. De beschikbaarheid is afhankelijk van de situatie en de voortgang van de werkzaamheden.

Ontbijt- en lunchondersteuning

Valkenhof locatie Taxandria zoekt vrijwilligers die willen ondersteunen bij het ontbijt en de lunch. Veel bewoners vinden het bijvoorbeeld lekker om een gebakken eitje te eten met het ontbijt. Als vrijwilliger help je met het uitserveren van het ontbijt en de lunch. Je maakt een gezellig praatje met de mensen. Spreekt bovenstaande jou aan? Dan is dit leuk vrijwilligerswerk voor jou.

Wandelen in de Wijk

Lijkt het je leuk om in groepsverband met mensen te wandelen die niet meer zelfstandig naar buiten kunnen? Dan is Cordaad Welzijn op zoek naar jou. Wandelen in de Wijk is bedoeld voor alle inwoners van Valkenswaard die niet in staat zijn om zelfstandig naar buiten te gaan of die het gezellig vinden om met een groep te wandelen. Cordaad zoekt vrijwilligers voor op vrijdagmiddag. De start is bij Kempenhof. Meestal wordt er een klein uurtje gewandeld, wordt er ergens gezellig koffie gedronken en gaan ze weer terug.

Wandelmaatje

Houd je van een stevige wandeling en lijkt het je leuk om dit samen met een bewoner van Taxandria te ondernemen? Dan is Valkenhof op zoek naar jou! Valkenhof zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om één keer in de week te wandelen met een bewoner van Taxandria. Een mooie wandeling maken in het dorp van Valkenswaard en afsluiten met een kopje koffie of thee op het terras. Interesse? Laat het weten!

Klusdag Kinderboerderij

Op zaterdag 3 september is de jaarlijkse klusdag bij Kinderboerderij de Kleine Meer. Hiervoor zoekt de kinderboerderij nog vrijwilligers die mee willen helpen. Er is altijd genoeg te doen en te onderhouden op de Kinderboerderij. Tijdens de jaarlijkse klusdag steken we met elkaar de handen uit de mouwen. Denk hierbij aan onderhoud van de gebouwen en dierenverblijven, schilderen, poetsen en tuinieren. Iedereen is welkom! Ben jij beschikbaar op 3 september en heb je zin om te komen? Dan is dit een leuke vrijwilligersklus voor jou.

Voor meer informatie neem contact op met Cordaad Welzijn Vrijwilligerscentrale.
De Hofnar 12, 5554 DA Valkenswaard. 0623252348 / 0619373374
E-mail: vrijwilligerscentraleva@cordaadwelzijn.nl. Website: www.goedbezigvalkenswaard.nu

Spreekuur dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, andere tijden op afspraak. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie