Luister
muziek
21 september 2022 - 15:11
Deel dit artikel:

Seniorenbelang Valkenswaard organiseert jaarlijkse Seniorenmarkt

Het is een informatieve markt voor iedereen en meer speciaal voor de vijftigplussers in regio-Valkenswaard. De toegang is gratis. SeniorenBelang Valkenswaard keert terug met de jaarlijkse Seniorenmarkt in De Hofnar.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - SeniorenBelang Valkenswaard (SBV)
Advertentie

Deelnemende organisaties ontvangen, met een eigen kraam, de bezoekers en geven hun specifieke informatie. De gehele markt biedt over een groot aantal onderwerpen, zoals gezondheid, financiële zaken, ontspanning voor ieder de gewenste inlichtingen.

Onderwerpen

Speciaal gericht op senioren, met onderwerpen als:

  • wonen, thuishulp, verpleeghuizen, dementie en alzheimer, lichamelijke hulpmiddelen en fysiotherapie, tandtechniek, audiologische en optische hulpmiddelen
  • bankzaken, notariële hulp, uitvaart, financiële adviseurs
  • beweging en sport, cultuur, creatieve activiteiten, reizen, musea en cultuurhistorie, handvaardigheid en welzijnsactiviteiten, sociëteiten, ouderenbonden.

Muziek

De jaarlijkse seniorenmarkt is op zaterdag 24 september van 13.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. De organisaties die de presentaties verzorgen zijn lokaal of regionaal werkzaam. De muzikale inbreng maakt de Seniorenmarkt erg gezellig.

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: seniorenmarkt.sbv@gmail.com.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie