Luister
muziek
28 september 2022 - 06:05
Deel dit artikel:

Ludieke actie Woningbelang op burendag: frietwagen voor winnende buurt

'Woningbelang tovert een lach op burendag' was de mooie slogan waarmee Woningbelang aankondigde dat je voor je straat voor een paar uur een frietwagen kon winnen. Meer dan 4.000 huurders kregen een kaart in de bus om mee te doen. Bertha Mendez uit Dommelen was de gelukkige winnares.

valkenswaard24
  / Woningbelang
  • Beeld - Joost Mandigers
Advertentie

John van frietwagen.eu bakte voor Bertha en haar buren vervolgens anderhalf uur lang frietjes. Deze werden gretig geconsumeerd door de aanwezige kinderen en volwassenen. Fotograaf Joost Mandigers legde alles vast op de gevoelige plaat.

Smaakt naar meer

Deze sociale activiteit van Woningbelang smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer. “Deze burendagwinactie is iedereen zo goed bevallen dat Woningbelang er misschien wel een jaarlijks terugkerend evenement van gaat maken”, vertelt de nieuwe communicatieadviseur Alexandra Grol. “Omdat de energiecrisis er ook bij huurders behoorlijk inhakt, wilde Woningbelang hen extra in het zonnetje zetten met deze actie."

Goede buren doen ertoe

Niet alleen op landelijke burendag, maar elke dag is het van belang om naar elkaar om te kijken. Saamhorigheid en behulpzaamheid zijn net zo goed eerste levensbehoeftes als eten en drinken. Iedereen heeft iemand nodig en wie in de gelegenheid is om te delen, ervaart dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’. En verhurende instantie Woningbelang draagt graag haar steentje bij.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie