Luister
muziek
11 november 2022 - 15:17
Deel dit artikel:

Wethouder Geldens draait eerste paal de grond in: bouwproject de Valkenier van start

De bouw van het woningbouwproject de Valkenier is van start gegaan. Om dat officieel te onderstrepen, draaide wethouder Theo Geldens van gemeente Valkenswaard afgelopen woensdag ter plaatse een paal in de grond.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Bouwbedrijf Van Stiphout
Advertentie

Dit deed hij tijdens de viering waar toekomstige bewoners proostten op de start bouw met onder meer de projectontwikkelaar en Bouwbedrijf van Stiphout.

In zijn speech benoemde de wethouder de prettige samenwerking: “Onze inwoners en hun woonbehoeften hebben onze volle aandacht. Daarom zijn we erg blij met een prachtige nieuwbouwontwikkeling zoals deze in onze gemeente. Daarbij hebben we op een prettige manier zaken gedaan met de projectontwikkelaar en de makelaar die dit project in de verkoop heeft.”

Nog enkele appartementen beschikbaar

Op de hoek van de Europalaan en de Valkenierstraat, op loopafstand van het centrum van Valkenswaard, komen 16 rijwoningen, 46 appartementen en een parkeerkelder. Alle rijwoningen en een groot deel van de appartementen zijn verkocht. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar (vanafprijs is 442.500 euro v.o.n.).

Grondwerk

Na de bouwvak is het terrein bouwrijp gemaakt, waarna de feitelijke bouw is begonnen met het grondwerk. De grote bouwput geeft ruimte voor de bouw van de parkeerkelder, waarboven de appartementen komen. Deze appartementen variëren in grootte van 80 tot 140 vierkante meter.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie