Luister
Live
28 november 2022 - 09:11
Deel dit artikel:

Harmonie De Dommelecho organiseert gratis Winterconcert

Harmonie De Dommelecho verzorgt op vrijdagavond 23 december een Winterconcert. Het begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Martinuskerk in Dommelen. De entree is gratis.

valkenswaard24
  / Redactie

Het Winterconcert wordt verzorgd door het Groot(s) Orkest van Harmonie De Dommelecho, onder leiding van Jos Kuipers. Het programma bestaat uit een mengeling van kerst- en sfeermuziek. Op het repertoire prijken titels als ‘An American Elegy’, ‘Celtic Christmas’, ‘Terra Pacem’, ‘The Polar Express’ en een verrassende vertolking van ‘Stille Nacht’. Het concert duurt in totaal een klein uurtje.

Afterparty

Voorzitter Pieter Oostveen heet de bezoekers welkom voorafgaand aan het concert en zal het publiek ook na afloop nog even kort toespreken. Om de avond op passende wijze te besluiten, organiseert De Dommelecho na afloop een afterparty bij café De Dommelstroom, schuin tegenover de kerk. Het publiek is bij die afterparty uitgenodigd.

Zoals gezegd: de toegang tot dit concert is gratis. De Dommelecho biedt wel de mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug