Luister
muziek
30 november 2022 - 12:57
Deel dit artikel:

Vacature bij Verhoeven: Allround Monteur Grondverzetmachines

Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze is op zoek naar een Allround Monteur Grondverzetmachines.

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

-Bedrijf: Verhoeven Grondverzetmachines BV
- Locatie: Maarheeze, Den Engelsman 2, 6026 RB
- Uren: 24 – 40 uur

Functieomschrijving

Heb jij 2 rechterhanden en doe je niets lever dan sleutelen, gaat jouw hart sneller kloppen van het monteursvak? Dan gaan we graag met je in gesprek! Jij voelt je helemaal thuis in onze werkplaats waar je, je dagelijks bezig houdt met het repareren, onderhouden en reviseren van wegenbouw- en grondverzetmachines.

De functie biedt veel afwisseling, elke dag is anders en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding. Hoe meer je leert, hoe meer werkzaamheden en verantwoordelijkheden jou worden toevertrouwd. Parttime mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Wat ga je doen?

- Uitvoeren van revisies, reparaties en onderhoudsbeurten.
- Werken met een grote diversiteit aan rupsonderstellen en machines.
- Uiteenlopende uitrustingsstukken en rijwerken repareren.
- Alert zijn op verbeterpunten in de (technische) bedrijfsprocessen.
- Onderzoeken en oplossen van storingen aan het materieel.
- Heb jij de ambitie om ook servicewerkzaamheden te gaan verrichten op locatie bij de klant, dan leiden we je daarvoor op.

Wie zijn wij?

Je kiest voor een informeel, flexibel familiebedrijf, waar respect, integriteit en betrokkenheid belangrijk zijn, zowel in de omgang met elkaar als met klanten en partners. Verhoeven international is een internationale leverancier van hoogkwalitatieve grondverzetmachines en toebehoren; inclusief service, vervanging, verhuur en reparatie in de Benelux. We zijn onder meer exclusief importeur van Takeuchi, de absolute wereldleider in mini- en midigravers en track loaders. Daar zijn we bijzonder trots op.

We zetten samen de schouders onder onze ambities en doen dat met veel passie en plezier. Ook successen vieren we samen, want alleen samen komen we tot de meest innoverende en beste oplossingen. Daarom willen we ook dat jij jouw talenten kunt ontwikkelen en vanuit jouw innerlijke drijfveren je beste bijdrage levert. Die ruimte geven we je graag.

Onze vestiging in Maarheeze ligt vlakbij de A2 en is gemakkelijk met de auto te bereiken. De trein stopt zo ongeveer voor de deur. Toch vinden we het prettig als je binnen een straal van 30 kilometer woont.

Wat neem je mee?

- Je bent net klaar net een technische opleiding of je hebt al enkele jaren ervaring met sleutelen.
- Je volgt een BBL opleiding en wilt 4 dagen per week bij ons komen werken om het mooie vak te leren.
- Je wilt je graag ontwikkelen, wij helpen je daar graag bij. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen.
- Je werkt graag in een team, bent enthousiast maar houdt ook van plezier maken, dat gaat bij ons namelijk hand in hand met ons werk.

Waar mag je op rekenen?

- Een warm welkom en goede begeleiding tijdens je inwerkperiode.
- Een goed salaris, hierover vertel ik je graag meer in een persoonlijk gesprek. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt.
- Veel ruimte voor persoonlijke inbreng en groei.
- Eventuele opleidingsmogelijkheden tot keurmeester grondverzetmachines.
- Een afwisselende werkweek in dagdienst.
- Een werkweek van 24 - 40 uur is bespreekbaar.
- Veel werkplezier in een dynamische werkplaats. Op vrijdag sluiten we de week af met een drankje.

Interesse?

Is dit de nieuwe uitdaging voor jou? Grijp dan je kans en solliciteer via: werkenbij.verhoevenbv.com/vacaturebeschrijving/allround-monteur-grondverzetmachines

Voor vragen kun je natuurlijk altijd met Kris Bax bellen (06-21802110) of mailen (kbax@verhoevenbv.com). We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie