Luister
muziek
7 december 2022 - 09:51
Deel dit artikel:

Samen zingen in de kerstsfeer met ‘Ontmoeting op dinsdag’

‘Ontmoeting op dinsdag’ organiseert samen met het Centrum voor Muziek en Dans een speciale kerstsamenzangactiviteit. Geniet jij ook zo van zingen en muziek, dan ben je van harte uitgenodigd.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Dinsdagochtend 20 december, inloop vanaf 10.00 uur. Het zingen duurt van 10.30 tot 11.30 uur. Het vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Julianastraat 12 in Valkenswaard.

Eén jaar

Sinds een jaar bestaat ‘Ontmoeting op dinsdag’. Elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is er in de Ontmoetingskerk aan de Julianastraat een inloop voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenproblemen en hun mantelzorgers.

Con Molto Dedizione

Op dinsdagochtend 20 december, komt volwassenenenkoor Con Molto Dedizione van het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) naar ‘Ontmoeting op dinsdag’. Belangstellenden zijn van harte welkom om op laagdrempelige wijze samen met het koor bekende kerstliederen te zingen. Con Molto Dedizione zal daarnaast ook als koor van zich laten horen.

Muziek beïnvloedt de stemming zeer positief

Dirigente Wilmy van der Helm heeft ruime ervaring met het werken met ouderen en dementie en zorgt hierbij voor een veilige, vertrouwde basis. “Muziek is één van de laatste dingen in het brein dat vertrekt. Het beïnvloedt de stemming zeer positief en het is een manier om contact te maken. Vaak komen naar aanleiding van de muziek allerlei herinneringen, verhalen en emoties los. Niet alleen luisteren naar muziek, maar ook zelf muziek maken is fijn voor mensen met dementie.”

Aanmelden

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen is het fijn als je je aanmeldt. Dat kan via een e-mail: ontmoetingopdinsdag@gmail.com. Of telefonisch via 06-28175137.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie