Luister
muziek
16 maart 2023 - 11:29
Deel dit artikel:

Laila Visser helpt mensen om in balans te komen

De naam van My Serenity, praktijk voor training, therapie en coaching in Valkenswaard, verandert naar Laila Visser. De gehele huisstijl en website gingen op de schop. Met een vernieuwde uitstraling en werkwijze helpt eigenaresse Laila mensen om in verbinding te komen met zichzelf. "Ik heb er zin in om op een andere manier te werken, om mezelf op een andere manier te laten zien en te verbinden."

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

My Serenity is bij veel mensen in Valkenswaard en daarbuiten bekend. Laila Visser heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het ondersteunen van mensen en heeft sinds april 2015 haar eigen praktijk, waarin ze mensen begeleidt door het geven van therapie en coaching sessies, trainingen en andere activiteiten.

Heb je mentale of lichamelijke klachten, zit je veel in je hoofd, heb je last van stress of wil je je gedachtes tot rust brengen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te bereiken.

Een greep uit de trainingen en activiteiten die Laila Visser geeft zijn:

  • Mindfulness;
  • Zelfcompassie;
  • Mind-walk;
  • Familieopstellingen;
  • ACT-therapie;
  • Stilteretraites.

Genieten van het leven

“Ik vond het tijd voor een naam die beter bij me past en uitdraagt wie ik ben. Wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat mensen echt zichzelf durven te zijn. Hun eigen kracht ervaren en kunnen genieten van het leven”, zegt Laila. Ze gaat uit van een holistische benadering, waarbij ze kijkt naar de persoon, als mens in zijn geheel samen met het hele systeem. Laila: “De trainingen, therapievormen en activiteiten zorgen ervoor dat je bewuster in het leven staat, beter in je vel komt te zitten, meer kunt genieten en in contact staat met jezelf. Zodat je kunt leven op een manier die echt bij je past.”

Ook voor bedrijven

Steeds meer bedrijven steken energie in de gezondheid van hun medewerkers. Dit zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Behalve aan particulieren, biedt Laila ook trainingen, workshops, activiteiten en persoonlijke begeleiding voor bedrijven. Hierdoor ervaren werknemers minder stress, hebben ze 50 procent minder kans op een burn-out en kunnen ze zich beter concentreren en daarbij ervaren ze meer werkgeluk.

Wil je meer weten over het aanbod of inspiratie opdoen? Kijk dan eens op de geheel vernieuwde website www.lailavisser.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie