Luister
muziek
26 maart 2023 - 09:26
Deel dit artikel:

(Paas)festival, ladies night en de nieuwste films in april bij De Hofnar

De maand april kunnen cabaretliefhebbers genieten van het Wonka Comedy Festival met cabaretvoorstellingen van zowel nationale als internationale cabaretiers. Bezoek het Tributefest vol tribute entertainment met pop en rock muziek uit de 60’s tot nu. Of kom naar de gloednieuwe komedie en dramafilm ‘A Man Called Otto’ en de romcom ‘What’s Love Got To Do With It?’.

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - Theater De Hofnar
Advertentie

Valkenswaard – Zin in een avondje lachen met vriendinnen? Op donderdag 13 april is er weer een ladies night, dit keer bij Mrs. Einstein (Vuile Huichelaar XXL) met hun voorstelling Country For Dummies. Ga mee naar een land vol cowboys, goudzoekers, pelsjagers en ontdekkingsreizigers waar de vier zangeressen op zoek zijn naar avontuur. Op vrijdag 14 april reis je mee naar het jaar 2100 met fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn. In een mix van cabaret en wetenschapen nemen zij het Valkenswaardse publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering met hun voorstellig ’Overvloed’. Op vrijdag 28 april is het legendarisch meezing spektakel ‘Lennon & McCartney Acoustic’ te zien met songs van het wel bekende schrijversduo, gezongen door Jop Wijlacker & Dennis Kolen.

Line-up Tributefest is bekend

Dit jaar vindt het Tributefest plaats op zondag 9 april in Theater De Hofnar. Een uniek festival vol tribute entertainment. Vol hits en klassiekers van de bekendste artiesten. Van pop en rock muziek van de 60’s tot nu, voor jong en oud. De line-up op deze paaszondag is: De Afsluitdijk (De Dijk), Les Bescuits (Limb Bizkit), Amy’s Winehouse (Amy Winehouse), Statie Quo (Status Quo), Skeftum (Golden Earring), Californicated (Red Hot Chili Peppers) en Even Flow (Pearl Jam). Het Tributefest is een samenwerking van Tributeworld, Mooi Op De Statie en Theater De Hofnar.

Nieuwe filmtitels in april

De nieuwste filmtitels die we komende maand draaien zijn de komedie en dramafilm ‘The Banshees of Inisherin’ (16+) en de komische, ontroerende film ‘A man Called Otto’ (12+), gebaseerd op de gelijknamige (New York Times) bestseller. Meer zin in een romcom? Bezoek dan de film ‘What’s Love Got To Do With It?’ (12+), waarin Zoe (Lily James) haar jeugdliefde weer tegen het lijf loopt. Eind april kun je ook genieten van de ontroerende dramafilm ‘The Whale’ (12+) met in de hoofdrol Oscarwinnaar Brendan Fraser.

Kaarten

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie