Luister
muziek
13 Mei 2023 06:09
Deel dit artikel:

Dit is het futuristische corso-ontwerp van Oud Dommelen

'Artificial Excellence', zo wordt het bijzondere ontwerp van buurtschap Oud Dommelen aangekondigd. Ze komen met een futuristisch ontwerp op de proppen voor Bloemencorso Valkenswaard 2023.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Buurtschap Oud Dommelen
Advertentie

Het past helemaal in het thema 'Hocus Focus' van het Valkenswaardse corso in 2023. "Het is niet wat het lijkt. Met artificial intelligence, deepfake en denkende machines weet je niet meer wat echt is en wat nep", zegt buurtschap Oud Dommelen. "Met techniek wordt alles beter en mooier. We hoeven zelf geen zwaar of saai werk meer te doen, alleen maar leuke dingen. Oud Dommelen maakt een vrouw die alles kan, nooit zeurt en ook nog eens bloedmooi is. Maar wij moeten die techniek wel zelf sturen. Wij moeten haar alles leren, net als zij haar puppy."

Anders bekijken

Tijdens het Corso & Cultuur Festival 2023 organiseert stichting Bloemencorso Valkenswaard voor de zeventigste keer een dahlia-evenement. Dit jaar bekijken ze het anders, bijvoorbeeld:

  • Door de ogen van een dier, kind of kunstenaar;
  • In een andere tijd, ondersteboven of een ander perspectief;
  • Vanuit een andere wereld; buitenaards, onderwater, ondergronds;
  • Enorm uitvergroot of microscopisch klein.

Wanneer?

Op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023 zullen prachtige creaties, vertaald in bebloemde wagens en objecten, het publiek verrassen, verbazen en verwonderen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Ontwerp van buurtschap Oud Dommelen in Valkenswaard voor Corso 2023
Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie