Luister
muziek
22 mei 2023 - 08:49
Deel dit artikel:

Seniorenmarkt in Valkenswaard voor voorlichting en informatie

In 2023 organiseert het Seniorenbelang Valkenswaard (SBV) de Seniorenmarkt op 30 september. Die zaterdag wordt in Valkenswaard de Hofnar-accommodatie en de bibliotheek hiervoor speciaal ingericht. ’s Middags van 13.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden de standhouders bezoeken.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Seniorenbelang Valkenswaard (SBV)
Advertentie

Op de eerste plaats gaat het om informatie en het geven van voorlichting over zorgzaken, hulp- en ontspanningsmogelijkheden voor vijftigplussers. Het SBV biedt met deze markt een platform voor ontmoeting en informatie-uitwisseling.

Er verandert veel op gebied van gezondheidszorg, sociale zorg, maatschappelijke hulpverlening en creatieve/sportieve mogelijkheden. Wil je op de hoogte zijn, wil je erover praten? Daar is de Seniorenmarkt voor bedoeld. Het is prettig te weten wat in de regio Valkenswaard wordt aangeboden en hoe dat is geregeld.

Op deze markt zijn voor de bezoekers de bekende en vertrouwde zorg- en hulporganisaties vertegenwoordigd, de vaste en belangrijke partijen en partners voor senioren. Er zijn daaronder nieuwe aanbieders present. Ook mogelijkheden tot spel- en sportbeoefening worden gepresenteerd.

Het SBV heeft de haar bekende organisaties en verenigingen aangeschreven om de stands op 30 september te bemensen. Het is mogelijk dat ze er vergeten zijn. Geen uitnodiging ontvangen en toch graag meedoen? Wie geen oproep heeft ontvangen, wordt uitgenodigd alsnog te reageren.

Heb je een aanbod voor de senioren, op zorg- en hulpgebied, of recreatief (sport, ontspanning, cultuur) meldt het bij het SBV via een mail aan seniorenmarkt.sbv@gmail.com.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie