Luister
muziek
25 mei 2023 - 06:02
Deel dit artikel:

Maak Rimpels van start in Valkenswaard

Het Maak Rimpels-programma bestaat uit verschillende bijeenkomsten, die erop gericht zijn de deelnemers toe te rusten om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. De bedoeling is, dat door mee te doen aan het programma, deelnemers met elkaar op een positieve manier ouder kunnen worden en de dingen die ze willen doen ook kunnen blijven doen.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het programma, dat in groepsverband wordt aangeboden, bestaat uit vier onderdelen:

  • Positieve Gezondheid bijeenkomsten waar je bewust wordt gemaakt van je brede gezondheid op dit moment;
  • Digivaardigheid bijeenkomsten waarin je kunt leren omgaan met moderne communicatiemiddelen als de smartphone;
  • Vitaliteit bijeenkomsten is een bewegingsprogramma onder leiding van de buurtsportcoach, omdat samen bewegen zoveel leuker is;
  • Samenredzaamheid bijeenkomsten is een sociaal programma om met elkaar een fijne groep en een sociaal netwerk te vormen.

Dit alles gebeurt in een gezellige, veilige en gemoedelijke sfeer, waarin niks moet en alles mag. Het programma wordt gratis aangeboden aan zelfstandig wonende oudere volwassenen in de gemeente Valkenswaard.

Eerste onderdeel

Het eerste programmaonderdeel van Maak Rimpels heet 'Positieve Gezondheid'. Deze positieve-gezondheidbijeenkomsten worden allemaal gehouden bij buurtvereniging ’t Huukske, aan de Klappermanstraat 17 in Valkenswaard van 13.30 tot 15.00 uur op dinsdagmiddag 6, 13, 20 en 27 juni 2023.

Aanmelden voor Maak Rimpels in Valkenswaard

Voor aanmeldingen en of vragen kun je contact opnemen met Anne-Marie Klaassen-Siemons via haar mailadres: amjokla@hotmail.com of je kunt je aanmelden via de website van Maak Rimpels (maakrimpels.nl) door te klikken op inschrijvingen. Ook te bereiken via 040-8429407.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie