Luister
muziek
25 mei 2023 - 12:13
Deel dit artikel:

Slagwerkgroep UNA met nieuwe show in Theater De Hofnar

Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023 staan ze op de planken in Theater De Hofnar in Valkenswaard: Slagwerkgroep UNA. Dit keer met de gloednieuwe show ‘The Battle’, waarin alleen maar nummers ten gehore gebracht worden over strijd, strijdlust en strijdvaardigheid.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Of het nu gaat over de strijd binnen een relatie, de strijd om vrouwenrechten of een daadwerkelijke oorlog: alle thema’s komen aan bod. De slagwerkgroep van Koninklijke Harmonie UNA uit Valkenswaard heeft een naam hoog te houden als een van de meest vooruitstrevende slagwerkgroepen van Nederland, waarbij melodisch en ritmisch slagwerk wordt aangevuld met een blazerssectie, een projectkoor, een rockband en een grote hoeveelheid solisten.

De arrangementen zijn speciaal voor de gelegenheid en bezetting gemaakt en dus allemaal volledig nieuw. Het gewaagde programma bevat bekende nummers die iedereen mee kan zingen, maar ook nummers die minder bekend zijn.

Tickets bestellen

Het geheel staat onder leiding van Bart Wernaart en de vocals zijn gecoachd door Puk van Hout. Kaarten zijn te bestellen via Theater De Hofnar. De voorstelling begint om 20.15 uur en er is een pauze in het programma.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie