Luister
muziek
5 juni 2023 - 11:54
Deel dit artikel:

Ontdek kanovaren op De Dommel: PUUR Kanoverhuur in Valkenswaard

Ontdek de prachtige rivier de Dommel en ervaar een onvergetelijke kanotocht bij PUUR! Buitensport & Kanoverhuur Valkenswaard. Met meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van kano's en het organiseren van schitterende kanotochten, zijn zij dé specialist in de regio. Wat maakt kanovaren op De Dommel bij hen zo bijzonder?

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - PUUR Kanoverhuur
Advertentie

Bij PUUR! Buitensport & Kanoverhuur Valkenswaard geniet je van een unieke belevenis tijdens het kanovaren op De Dommel. Als enige kanoverhuurder in de regio bieden zij kanotochten zonder extra borg of kosten. Met hun 40 jaar ervaring zorgen ze ervoor dat jouw kanotocht een onvergetelijke ervaring wordt.

Verken Natuurgebied De Malpie en meer

De Dommel kronkelt zich een weg door het prachtige natuurgebied De Malpie, vanaf het Belgische Peer, via Valkenswaard, tot aan Eindhoven richting Den-Bosch. Tijdens het kanovaren op De Dommel geniet je van adembenemende natuur, rustgevend water en een serene omgeving. Het is de ideale manier om te ontspannen en te genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft.

Kies voor persoonlijke service en maatwerk bij kanoverhuur Valkenswaard

Bij PUUR! Buitensport & Kanoverhuur Valkenswaard staan persoonlijke service, maatwerk en flexibiliteit centraal. Hun enthousiaste en deskundige team zorgt ervoor dat jouw kanotocht volledig aansluit bij jouw wensen en gezelschap. Of je nu kiest voor een kajak of een open meerpersoonskano, ze bieden op maat gemaakte kanotochten aan die aan al jouw verwachtingen voldoen.

Ontdek meer mogelijkheden voor kanovaren in Valkenswaard

Bij Kanoverhuur Valkenswaard kun je standaard kiezen tussen een Dommelafvaart van ongeveer 2 uur of 4,5 uur. Wil je graag andere kanotochten of locaties verkennen? Neem dan contact met hen op en ze bekijken samen de mogelijkheden. Bij hen kun je ook na werktijd ontspannen komen recreëren met collega's, vrienden of familie, inclusief een geheel verzorgde en smakelijke barbecue.

Maak kennis met PUUR Kanoverhuur Valkenswaard

Benieuwd naar wat PUUR! Buitensport & Kanoverhuur Valkenswaard te bieden heeft? Neem dan een kijkje op hun website voor meer informatie. Laat je verrassen door hun brede aanbod aan kanotochten, persoonlijke service en voordelige prijzen. Ze staan klaar om jou een onvergetelijke kanovaring te bezorgen op De Dommel.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie