Luister
muziek
5 juni 2023 - 14:44
Deel dit artikel:

Grote rotonde tussen Leende en Valkenswaard wordt een heel weekend afgesloten

De gehele kluifrotonde op de N396 bij Leende, ter hoogte van de A2 (afslag 34 Valkenswaard) wordt een heel weekend afgesloten. Provincie Noord-Brabant laat noodzakelijk onderhoud uitvoeren aan de weg.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

De grote en dubbele rotonde is van vrijdag 16 juni 20.00 tot zondag 18 juni 2023 20.00 uur dicht en daardoor ook de op- en afritten naar de A2. De weg is dicht voor doorgaand autoverkeer tussen Leende en industrieterrein de Schaapsloop in Valkenswaard.

Fietspad ook afgesloten

Het fietspad aan de noordzijde wordt ingericht voor nood- en hulpdiensten. Fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de zuidzijde in beide richtingen. Alle aanliggende horecabedrijven (Fletcher Hotel, manege de Molenberg en pannenkoekenrestaurant de Clown), aanwonenden en de parkeerplaats het Leenderbos blijven bereikbaar. De bus rijdt een omleidingsroute; bekijk bravo.info voor de actuele reisinformatie.

Let wel: de werkzaamheden aan de rotonde kunnen enkel doorgaan mits de weersomstandigheden dit toelaten.

D. van der Steen BV voert werk uit

Het asfaltonderhoud voor de provincie Noord-Brabant wordt gedaan door D. van der Steen BV. Voor meer informatie over de uitvoering aan de rotonde kun je contact opnemen met Hans Corssmit via een e-mail naar hans@dvds.nl of telefonisch via 06-30660968.

Voor overige vragen kun je contact opnemen met Provincie-Noord Brabant, telefonisch via 073-6812812 of www.brabant.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie