Luister
muziek
6 juni 2023 - 05:35
Deel dit artikel:

Zien: Daniëlle van de Donk terug in het shirt van SV Valkenswaard

Voor een campagne van de KNVB heeft de Valkenswaardse voetbalster Daniëlle van de Donk zich in het shirt van SV Valkenswaard gehuld. Hier startte ze haar voetbalcarrière.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - KNVB
Advertentie

Tijdens het Nationale Voetbalweekend op 9, 10 en 11 juni 2023 wil de KNVB, samen met alle voetballers en verenigingen, laten zien hoe mooi en belangrijk amateurvoetbal is in Nederland. Er worden activiteiten door het hele land georganiseerd door verenigingen.

Feest der herkenning

De voetbalbond roept alle voetballers van het land op om zijn of haar voetbalshirt aan te trekken op het Nationale Voetbalweekend. "Met #vierhetshirt dragen we uit wat voetbal voor ons en Nederland betekent", aldus de KNVB. "Natuurlijk trek je het aan naar de training, maar ook naar je werk, school, studie, of de supermarkt. Dat levert gegarandeerd gespreksstof op én vrijwel altijd een feest der herkenning."

De kunt meedoen aan de actie door het voetbalshirt van jouw amateurclub aan te trekken, een foto te maken en het te posten met de #vierhetshirt.

Van de Donk in SV Valkenswaard-shirt

Ook Daniëlle van de Donk stimuleert de actie. Voor onderstaande video heeft ze het shirt van SV Valkenswaard weer eens aangetrokken en roept ze op: "Trek allemaal op vrijdag 9 juni jouw amateurshirt aan en laat zien dat je trots ben op je cluppie."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie