Luister
muziek
6 juni 2023 - 16:40
Deel dit artikel:

Baasje van dood gevonden hond verhoord door politie

De politie heeft de eigenaar van de hond, die maandag dood gevonden werd bij het Brugven in Valkenswaard, verhoord op het bureau. Dat laat de politie desgevraagd weten aan Valkenswaard24.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Valkenswaard24
Advertentie

De vondst van de overleden Mechelse herder in Valkenswaard was echter dinsdagochtend nog niet bekend bij de politie. Dinsdagmiddag is daarvan pas een melding bij hen binnengekomen. De hond was toen echter al weggehaald.

Bij het Brugven in Valkenswaard is maandag een dode hond gevonden. Voorbijgangers troffen de viervoeter aan. Daarna is het bericht over de vondst rondgegaan door heel Valkenswaard en omstreken.

Verhoor van eigenaar van de hond

Na navraag van Valkenswaard24 zegt een woordvoerder van de politie: “Onderzoek moet duidelijk maken wat er precies is gebeurd. De politie is pas sinds kort op de hoogte.“ Onderdeel van dat onderzoek is een verhoor van het baasje. Die is (vrijwillig) meegegaan naar het politiebureau. “Onderzoek moet aanwijzen wat er precies is gebeurd. Inhoudelijk hebben we op dit moment niet meer informatie. We moeten eerst duidelijkheid hebben over de situatie”, aldus de politie.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie