Luister
muziek
15 Juni 2023 18:05
Deel dit artikel:

Vermiste man (54) uit Valkenswaard overleden aangetroffen in water van E3-strand in Eersel

Een tragisch incident heeft plaatsgevonden in Eersel, waarbij een vermiste man (54) uit Valkenswaard levenloos is aangetroffen in het water van het E3-strand. De zoektocht naar de vermiste man eindigde met deze droevige ontdekking.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

De politie Oost-Brabant heeft sinds woensdagavond intensief gezocht naar twee vermiste personen in de buurt van recreatieplassen. Beide vermissingen hebben een tragische afloop gekend.

Vermiste jongen (6) verdronken in Lith

De zoektocht naar de vermiste jongen begon woensdagavond rond 19.00 uur bij de recreatieplas de Lithse Ham in Lith. Het jongetje werd voor het laatst gezien bij de plas, waar hij met zijn ouders aan het recreëren was. Na de melding van zijn vermissing zijn de hulpdiensten met een grootschalige zoekactie gestart, inclusief een duikteam van de brandweer en een politiehelikopter. Er is de hele avond en nacht intensief gezocht naar het jongetje.

Op donderdagochtend zijn gespecialiseerde teams opnieuw begonnen met de zoektocht. Rond het middaguur hebben duikers het levenloze lichaam van de jongen in het water gevonden. Een arts heeft bevestigd dat hij verdronken is.

Vermiste man (54) gevonden in Eersel

Op woensdagavond rond 19.00 uur ontving de politie een melding van een vermiste 54-jarige man in het water bij het E3-strand in Eersel. De man was van plan om zwemmend de plas over te steken. Toen hij niet terugkeerde, sloeg zijn familie alarm. Er is intensief samengewerkt met verschillende hulpdiensten om de zwemmer zo snel mogelijk te vinden, maar zonder succes op woensdagavond.

Op donderdagochtend is de zoektocht hervat, waarbij specialisten van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) met een sonarboot het water op zijn gegaan. Tegen het einde van de middag werd er een lichaam aangetroffen in het water, dat van de vermiste man uit Valkenswaard bleek te zijn.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie