Luister
muziek
14 Juli 2023 06:10
Deel dit artikel:

Oproep: Valkenswaard zoekt weer een nieuwe kinderburgemeester: 'Kom met goede ideën'

De gemeente Valkenswaard is weer op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester. Diegene mag de jongsten van de gemeente vertegenwoordigen bij belangrijke momenten. De huidige kinderburgemeester, Jesse van Liemde, doet een oproep.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs
Advertentie

Jesse vertelt in onderstaande video: "Hoi, ik ben Jesse, de kinderburgemeester van Valkenswaard. Ik heb dit jaar speciale dingen mogen meemaken. Ik heb de kermis geopend in Borkel, ik ben meegegaan bij de Dodenherdenking en ik heb Sinterklaas ontvangen. En nog veel meer. Lijkt het jou nou ook leuk om kinderburgemeester te zijn? Kom dan met goede ideeën die wij kunnen gebruiken in Valkenswaard."

Zit je in groep 7 of 8 en wil je kans maken? Kom dan met goede ideeën over wat jij graag zou willen veranderen in Valkenswaard. Wat vind jij belangrijk? En waar wil jij komend jaar aandacht aan besteden? Stuur een mail naar de gemeente waarin je uitlegt waarom jij nou juist de persoon bent die hem bij zijn werk kan helpen. Stuur de mail voor 12 september naar kinderburgemeester@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie