Luister
muziek
23 augustus 2023 - 15:24
Deel dit artikel:

Familielid Kees van Elderen neemt Brabantia-merk over

Kees van Elderen, telg uit de Brabantia-familie, heeft het merk Dutchdeluxes, van het Valkenswaardse bedrijf, overgenomen.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Dutchdeluxes biedt een complete collectie extraordinary kitchenware aan. Kees van Elderen heeft als ambitie het merk internationaal te positioneren als designmerk en het portfolio verder uit te bouwen. Van Elderen: “Als telg van de vierde generatie Brabantia ben ik opgegroeid met hoogwaardige kwalitatieve producten. Mijn liefde voor kwaliteit, in combinatie met design, zit dus in het bloed”. Dutchdeluxes is voor hem daarom een 'perfect match'. “Ik ben dan ook ontzettend trots met de overname van dit mooie designmerk”.

Van Elderen zelfstandig na Brabantia

Met ondernemerschap in zijn bloed vervolgde Van Elderen zijn carrière na Brabantia, met het opzetten van diverse ondernemingen. Zo is hij mede-oprichter van Viva Scandinavia, oprichter van L’île en Ville Conceptstores, fungeerde hij als klankbord bij mede-ondernemers en is hij tegenwoordig lid van de raad van advies voor het Belgische Go-Fluo en Crimibox. Van Elderen verwacht dat hij Dutchdeluxes verder kan laten groeien met zijn kennis en internationale netwerk op het gebied van marketing, verkoop en logistiek.

Dutchdeluxes: merk met passie voor mode en tafelen

Dutchdeluxes is een merk met passie voor mode en tafelen, met een complete collectie extraordinary kitchenware voor koken, serveren en dineren. Alles gemaakt van vier hoogwaardige natuurlijke materialen; leer, hout, denim (100 procent katoen) en keramiek. De collectie omarmt tradities met natuurlijke materialen, maar verrast met vernieuwende vormgeving. Met passie gecreëerd en met zorg in Europa geproduceerd. Dutchdeluxes viert graag het leven met vrienden en familie en creëert onvergetelijke momenten aan en rond de eettafel.

Dutchdeluxes viert dit jaar zijn tienjarig bestaan. In 2017 nam Brabantia Holding het Nederlandse bedrijf Dutchdeluxes over. Vanaf 1 juni is het in handen van Kees van Elderen.

Over de hoogte van het overnamebedrag doen beide partijen geen uitspraken.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie