Luister
muziek
27 Augustus 2023 06:05
Deel dit artikel:

Cranendoncks Verbroederingsbal op andere locatie en minder tickets beschikbaar

Het Cranendoncks Verbroederingsbal heeft aangekondigd dat het evenement dit jaar terugkeert naar de plek waar het allemaal begon: het terrein van de manege aan de Hoenderstraat in Budel. Er zijn in 2023 minder tickets beschikbaar.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Bart Lijten
Advertentie

Het traditionele Verbroederingsbal laat de Maarheezerweg achter zich. De organisatoren hebben niet stilgezeten en hebben een geschikte alternatieve locatie gevonden om het evenement voort te zetten - het terrein van de manege aan de Hoenderstraat. Deze beslissing, hoe onverwacht ook, ademt een gevoel van nostalgie en brengt de bezoekers terug naar de basis van het Cranendoncks Verbroederingsbal.

"Jaren geleden werden hier de eerste potjes bier gedronken op het Cranendoncks Verbroederingsbal. Dit jaar barst het feest hier weer ouderwets los", verklaart de evenementorganisatie.

Tent te groot voor nieuwe locatie

Hoewel de feestelijke sfeer onveranderd blijft, merken we op dat er dit jaar minder tickets beschikbaar zullen zijn vanwege de ruimtebeperkingen op de nieuwe locatie. De bekende grote feesttent past niet op het terrein van de manege aan de Hoenderstraat, wat betekent dat de beschikbaarheid beperkter zal zijn dan voorheen. Bezoekers wordt geadviseerd om snel te handelen en hun tickets vroegtijdig te bemachtigen om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie over tickets, programma en andere details, houd de officiële website van het Cranendoncks Verbroederingsbal in de gaten. Dit is een evenement vindt dit jaar plaats op 25 november.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie