Luister
muziek
17 September 2023 02:16
Deel dit artikel:

Aquariumvereniging De Kempvis organiseert aquariumcursus in Dommelen

Aquariumvereniging De Kempvis in Valkenswaard organiseert een aquariumcursus voor mensen met een aquarium in de ruime regio rondom Valkenswaard.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Foto ter illustratie
Advertentie

In al jouw enthousiasme heb je een aquarium aangeschaft. Wie wil er nu niet een mooi stukje natuur in de woonkamer? Lekker gemaakt door mooie foto's en video's op internet of door ingerichte aquaria in de dierenspeciaalzaak, staat er nu eentje bij je thuis. En dan blijkt het ineens niet allemaal zo vanzelf te gaan. In plaats van een mooi levend schilderij, kamp je met ergerlijke algen en gaan vissen eerder dood dan verwacht. Er zijn ervaren 'aquarianen' die dit allemaal al meegemaakt hebben en jou kunnen helpen om een flinke stap vooruit te zetten bij het houden van een aquarium.

Daarom organiseert aquariumvereniging De Kempvis voor die mensen een aquariumcursus. In drie avonden wordt ingegaan op verschillende aspecten van de hobby. Het niveau is gericht op de basis van het aquariumhouden. Deelname aan de cursus is gratis. Je wordt ook niet verplicht lid te worden van hun vereniging (al zullen ze je zeker vertellen wat de voordelen van een lidmaatschap zijn).

Wel vragen zij om je vooraf aan te melden zodat ze een idee hebben van het aantal deelnemers. Dat kan door een berichtje te sturen naar dekempvis@dse.nl. De cursusavonden zijn gepland op de donderdagen 19 oktober en 2 en 16 november. Ze beginnen om 20.00 uur en de cursus elke keer tussen anderhalf en twee uur duren (inclusief pauze).

Locatie: Bommel Partycentrum, Bergstraat 33 in Dommelen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie