Luister
muziek
16 november 2023 - 11:18
Deel dit artikel:

Stemacteur en schrijver Kevin Hassing komt langs bij Boekenwaerd in Valkenswaard

Kevin Hassing komt langs bij ReadShop De Boekenwaerd in Valkenswaard. De stemacteur (onder andere Dave in Alvin and the Chipmunks en Dareth in Lego Ninjago) en schrijver van de populaire kinderboekenserie Mus en kapitein Kwaadbaard komt vertellen over zijn nieuwste boek, De wraak van de furie.

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

Hij legt uit hoe hij stemacteur is geworden, wat hem inspireert en hoe het is om boeken te maken. Bezoekers kunnen hem de oren van zijn hoofd vragen, het boek laten signeren en met Kevin op de foto gaan.

Over het boek 'De wraak van de furie'

Zijn nieuwe boek, De wraak van de furie, is het vierde deel over Mus en kapitein Kwaadbaard. Met zijn avonturen over het stoere weesmeisje en haar piratenvrienden won Kevin Hassing zowel in 2022 als in 2023 de Kinderjury in de categorie 10-plus. De sfeervolle fullcolourillustraties zijn van Linde Faas.

Na hun avontuur met De Amorfe zijn Mus en haar vrienden weer terug in Zeeburgerdam. Daar ontdekken ze dat Venezuela bezeten is door een kwaadaardige furie die wraak wil nemen op haar moordenaar. Mus, kapitein Kwaadbaard, Kromme Kareltje en De Buffel moeten de furie snel zien uit te bannen. Met de hulp van kleine poederaap Raaf, de bijzondere kroegbaas Manke Melissa en de genadeloze premiejager Twintig reizen ze af naar de Vallei der Verloren Zielen. Daar schijnt iemand rond te dwalen die meer over de furie weet. Elke seconde telt, want niet alleen Venezuela, maar iedereen in haar omgeving loopt groot gevaar.

Het eerste deel over Mus, De 5 Slangen, was genomineerd voor de Hotze de Roosprijs en stond op de Tiplijst van de Kinderjury 2021. Daarna volgden De koers naar de Kraken, bekroond met de Kinderjury 2022, en De Amorfe, bekroond met de Kinderjury 2023.

Hij komt langs op 23 november van 15.00 tot 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie