Luister
muziek
20 november 2023 - 08:36
Deel dit artikel:

Muziek op de Statie: van Hazes tot internationale blues

't Is niet alleen Mooi op de Statie. Het is ook even vaak Muziek op de Statie. Zo ook de komende weken. Van Hazes tot internationale blues. Maar ook een oproep om zelf muziek te komen maken tijdens de nieuwsjaarsessie.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Kijk dus snel verder (ook voor nieuws voor liefhebbers van speciaalbier).

Heul Valkenswird Zingt Hazes

Gewoon omdat H6 de baas is! In ieder geval deze avond. Het concept is eigenlijk eenvoudig: bekende en onbekende Valkenswaardenaren zingen de mooiste liedjes van André Hazes (of andere parels uit de Jordaan). En jij zingt heel hard mee. Als je tenminste op tijd binnen bent, want vol = echt helaas niet meer naar binnen kunnen.

18 november | 20.00 uur | Du Commerce

Live: Camp Ivanhoe

Het Eindhovense-Valkenswaardse gezelschap Camp Ivanhoe presenteert hun eerste album ‘Winter’ in De Fantast. Camp Ivanhoe past niet zomaar in een vakje, al zeker niet in het ‘Rock City’ imago van de Lichtstad. Integendeel, de band produceert eenmix van melancholieke pop, folk, americana, jazz en wereldmuziek en vaart daarmee een volstrekt eigen, maar herkenbare koers.

19 november | 16.00 uur | de Fantast

Guajiro Blues

Ben je klaar voor de zondagmiddagblues? Dan maak je borst maar nat want we hebben iets bijzonders: Guajiro Blues. Deze band werd in 2017 opgericht door de Cubaanse gitarist Norberto Rodriguez en zanger/ritmegitarist Massimo Turcatti. Het project werd geboren op Ibiza met een zorgvuldig geselecteerd repertoire dat blues en rock combineert met jazz en funk. Na zes jaar op de Balearen en in Spanje komen ze nu voor een exclusieve tour naar België en Nederland. En jawel, Valkenswaard wordt ook aangedaan. Tijdens deze tour worden ze begeleid door Bert Embrechts op bas (Vaya Con Dios, Boudewijn De Groot, De laatste showband, Raymond van het Groenewoud) en Eric Bosteels op drums (Hooverphonic, Gorki, Stan Van Samang). Dit wil iedere muziekliefhebber dus zien. Om het nog beter te maken: Norberto Rodriguez speelde samen met grootheden als Marcus Miller, Steve Coleman, Compay Segundo, Tito Puente, Spyro Gyra, James Moody en Gladys Knight. Da’s dus geen kleintje...

Tickets zijn te bestellen à € 7,50 (excl. € 0,96 boekingskosten) via deze link!

3 december | 15.30 uur | Du Commerce

Oproep: nieuwjaarssessie

Ieder jaar starten we met het muzikale hoogtepunt van het jaar: de nieuwjaarssessie. Al bijna 40 jaar een begrip in Valkenswaard. Wat is de bedoeling: stel een band samen en speel een set van ongeveer een half uur van je favoriete artiest. Tegenwoordig heet dat een tribute. Wij noemen dat al 40 jaar 'een setje vur de nieuwjaarssessie'. Gewoon omdat samen muziek maken het mooiste is dat bestaat. Doe je mee? Schrijf je dan snel in via deze link!

1 januari 2024 | 19.00 uur | Mooi op de Statie

Nieuwe bierkaart

Goed nieuws voor de echte biergenieter: we hebben een nieuwe bierkaart! Een zorgvuldig samengesteld - met dank aan de De Biergondiër - overzicht met de lekkerste bieren uit de omstreken en iets daarbuiten. Keurig gerangschikt op smaakwereld en afkomst. Zeker weten dat je daar als ware bier- en bourgondiër je keuze uit kunt maken. Dus komt dit weekend plots die drang naar lekker craft bier opzetten (dat heb je soms)? Dan weet je waar je welkom bent.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie