Luister
muziek
11 Februari 2024 11:34
Deel dit artikel:

Muziekcursus voor (groot)ouders en kinderen in Valkenswaard

Bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) start op woensdag 21 februari weer een cursus Muziek op Schoot. Een cursus voor zowel de (groot)ouders als het (klein)kind in de leeftijd van 6 maanden tot 4 jaar.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Jonge kinderen en hun begeleiders worden wekelijks meegevoerd in de betoverende wereld van muziek. De les wordt aangepast aan de leeftijd en de individuele ontwikkeling van de kinderen in de groep. Actieve en rustige elementen, nieuwe en bekende liedjes, verschillende materialen en muziekstijlen lopen vloeiend in elkaar over. Je gaat naar huis met een schat aan ideeën en liedjes. Kortom: het plezier dat je samen op de les beleeft, gaat thuis gewoon door.

De cursus duurt zes weken en de kosten hiervan bedragen 52,80 euro. De cursus wordt gegeven op woensdagochtend van 09.15 tot 09.55 uur. Bij overschrijding van het maximale aantal inschrijvingen wordt de groep gesplitst. Voor meer informatie en aanmelden verwijst de gemeente je door naar hun website. Ook kun je terecht bij de administratie van het Centrum voor Muziek en Dans, de Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon: 040-2083591.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie