Luister
muziek
1 maart 2024 - 11:42
Deel dit artikel:

'Pink Floyd' treedt op in Theater De Hofnar

Stichting Theatertalent Ontwikkeling Valkenswaard (TOV) brengt op 4, 5 en 6 april Pink Floyd’s The Wall én The Dark Side of the Moon. De voorstellingen vinden plaats in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Een 26-koppig gezelschap speelt de twee iconische platen van Pink Floyd integraal.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Michael van Tol (archieffoto)
Advertentie

Eerder bracht Stichting TOV onder meer Jesus Christ Superstar, The War of the Worlds en Tommy (The Who) succesvol op de planken. Het gezelschap gaat dus grote producties zeker niet uit de weg. Dat blijkt ook wel uit de keuze om nu integraal The Wall én Dark Side of the Moon te brengen; twee albums die weinig introductie nodig hebben. Rockopera The Wall (1979) is het bestverkochte dubbelalbum aller tijden met een wereldwijde verkoop van 30 miljoen exemplaren. The Dark Side of the Moon betekende in 1973 de grote doorbraak van Pink Floyd. Van dit album werden wereldwijd tussen de 50 en 70 miljoen stuks verkocht.

Totaalbeleving

De twee legendarische platen worden in hun geheel gespeeld door een grote, 26-koppige live band (inclusief uitgebreide blazerssectie) om het origineel zo dicht mogelijk te benaderen. Vanzelfsprekend wordt het muzikale gedeelte aangevuld door een spectaculair decor, een prachtige lichtshow en een verrassende zaalaankleding. Theater De Hofnar wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een zaal met vlakke vloer (inclusief bars in de zaal) voor de echte concertbeleving.

Kaarten via website De Hofnar

De voorstellingen vinden plaats op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024 in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Kaarten á 18 euro zijn verkrijgbaar via hofnar.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie