Luister
muziek
31 maart 2024 - 21:31
Deel dit artikel:

Nog Net Nie zoekt beterweters tijdens hun allereerste pubquiz voor de jeugd

Op vrijdag 5 april organiseert jongerenclub 'Nog Net Nie' hun eerste pubquiz. Na meerdere geslaagde Frizz Fistjes (tienerdisco’s) is het nu tijd voor iets anders.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Deze pubquiz is gratis toegankelijk voor alle jongens en meiden van 12 tot en met 16 jaar. Je kunt je aanmelden met een team van maximaal zes personen. Wie weet het meeste en gaat naar huis met de hoofdprijs?

Activiteit voor alle jeugd

Na de eerdere viere Frizz Fistjes wil 'Nog Net Nie' ook de jongens en meiden bereiken die eerder niet bij de feestjes geweest zijn. 'Nog Net Nie' is voor alle jongens en meiden en gaat in de toekomst ook andere activiteiten aanbieden, zoals nu de pubquiz. Deze pubquiz is daarom ook gratis toegankelijk. Zorg dus dat je een team hebt en dat je je inschrijft voor 2 april.

Meer activiteiten

Er volgen meer activiteiten in de toekomst. Welke dat precies zijn, hoopt 'Nog Net Nie' ook van de jongens en meiden zelf te horen. Heb jij een goed idee, laat dit dan weten bij de organisatie tijdens de pubquiz of stuur een mail naar nognetnie@gmail.com of een PB via Facebook of Instagram. Of wil je zelf graag meehelpen? Meld je dan ook aan, ze kunnen alle hulp en ideeën gebruiken.

Inschrijven of meer weten?

Wil je je inschrijven of zoek je meer info, kijk dan op de Nog Net Nie-pagina's op Facebook of Instagram. De komende drie Frizz Fistjes zijn op 7 juni, 6 september en 1 november.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie