Luister
Live
26 september 2020 - 18:00
Deel dit artikel:

Subsidie van 50.000 euro voor project Moby Playground van ESP uit Valkenswaard

Het project Moby Playground van het bedrijf European Sports Performance (ESP) uit Valkenswaard heeft een subsidie van 50.000 euro toegewezen gekregen van het Stimuleringsfonds. Het project Moby Playground is een samenwerking tussen ESP en Novasports uit Nuenen om een interactief speelveld te ontwikkelen voor schoolgaande en recreërende jeugd. Het project wordt begeleid door het Innosports Lab uit Eindhoven.

valkenswaard24
  / Gemeente Valkenswaard

Het Stimuleringsfonds stuurt aan op innovatie en samenwerking tussen verschillende regionale bedrijven en geeft prachtige ideeën een kans en versterkt zo de economie in de regio. Het doel is niet rendement op korte termijn, maar het sorteren van effecten voor de langere termijn op het gebied van innovaties, werkgelegenheid, duurzame ontwikkelingen, de concurrentiepositie en het vestigingsklimaat.

21 gemeenten
De Metropoolregio Eindhoven voert de regie, maar het fonds bestaat dankzij de bijdragen van alle 21 gemeenten. Burgemeester Anton Ederveen overhandigde afgelopen week de cheque aan Bart van den Acker van ESP en Ramon de Roij van Novasports.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug