Luister
Live
6 april 2021 - 13:29
Deel dit artikel:

Let op: John F. Kennedylaan vanavond en vannacht afgesloten

De gemeente Valkenswaard laat reparaties uitvoeren aan de rijbaan van een deel van de John F. Kennedylaan op bedrijventerrein De Schaapsloop. Het werk gebeurt vanavond en vannacht. Hou rekening met een omleiding.

valkenswaard24 / Redactie • Beeld - Google Streetview

De eerste helft van het werk vond plaats op donderdagavond 1 april vanaf 19.00 uur tot vrijdagmorgen 2 april 06.00 uur. Het tweede gedeelte op dinsdag 6 april van 19.00 uur tot woensdag 7 april 06.00 uur. De reparaties zijn nodig omdat diverse rioolputten aan het verzakken zijn en het asfalt rondom de putten scheurt en loslaat. Dit levert een risico op voor de verkeersveiligheid.

Afsluiting Kennedylaan tussen Leenderweg en De Vest
Het gaat om het gedeelte van de John F. Kennedylaan tussen de rotonde met de Leenderweg en (de bocht naar) De Vest. De aannemer moet het werk vanaf de rijbaan uitvoeren met groot materieel dat veel ruimte in beslag neemt. Daarom is het niet mogelijk om tijdens de werkzaamheden één rijstrook open te houden.

Van 6 april 19.00 uur tot 7 april 06.00 uur is hetzelfde weggedeelte van de weg afgesloten en geldt de omleidingsroute via de Leenderweg en Europalaan.

Overlast beperken
Door het werk in de avond en nacht uit te laten voeren, beperkt de gemeente zoveel mogelijk de overlast voor het verkeer van en naar bedrijventerrein De Schaapsloop. Ook omdat De Vest op dit moment als omleidingsroute wordt gebruikt vanwege de werkzaamheden op de Markt.
Met eventuele vragen over de werkzaamheden kun je terecht bij de heer R. Jacobs via telefoonnummer 040-2083798 of per mail via rob.jacobs@valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug