Luister
Live
3 juli 2022 - 09:36
Deel dit artikel:

Laatbloeiers: muzieklessen voor volwassenen door Harmonie UNA

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Of wil je juist weer een instrument oppakken dat je jaren geleden aan de wilgen hing? Kom dan op 18 juli aanstaande naar de instrumentenmarkt van Koninklijke Harmonie UNA uit Valkenswaard. Dan kun je kennismaken met het project Laatbloeiers en direct jouw instrument uitkiezen.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Harmonie UNA

Vanaf oktober 2022 start Harmonie UNA met een nieuw project onder de titel Laatbloeiers. Speciaal voor alle mensen die al langer een instrument willen bespelen, maar er nooit tijd voor hadden. Of voor hen die eerder een instrument bespeelden en het nu weer willen oppakken. Deze mensen zijn allemaal van harte welkom. Het doel van Laatbloeiers is om in een informele setting samen muziek te maken onder leiding van een professionele dirigent. Gezelligheid staat dus voorop.

Instrumenten kosteloos beschikbaar

Maar wat als je zelf geen instrument hebt? Dan stelt Harmonie UNA deze kosteloos beschikbaar via een instrumentenmarkt. Deze vindt plaats op maandag 18 juli bij speeltuin Geenhoven van 13.00 tot 15.00 uur. Om 13.30 uur geeft de Peter Spierings (dirigent van Harmonie UNA) uitleg over verschillende instrumenten en de opbouw van de lessen. En je kunt zelf ook een instrument van jouw voorkeur ‘passen’. Overigens: ook op donderdag 15 september is er tussen 09.00 en 12.00 uur een instrumentenmarkt waar je kennis kunt maken met Laatbloeiers en de instrumenten.

Lessen vanaf oktober

De lessen voor Laatbloeiers starten in oktober en lopen tot 1 juli 2023. Iedere twee weken is er les bij speeltuin Geenhoven. De kosten per les bedragen 15 euro en er is een lesboek van 20 euro. Het instrument kun je, zoals gezegd, gratis gebruiken. Meer weten over Laatbloeiers of aanmelden voor de instrumentenmarkt? Kijk dan op harmonieuna.nl/laatbloeiers.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug