Luister
Live
9 augustus 2022 - 11:26
Deel dit artikel:

Politie zoekt getuigen van woningoverval Valkenswaard

Afgelopen maandag heeft er rond 00.45 uur een woningoverval plaatsgevonden aan de Grevenschutweg in Valkenswaard. Het mannelijk slachtoffer moest naar het ziekenhuis voor behandeling. De politie is op zoek naar de verdachten en komt daarom graag in contact met getuigen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Rico Vogels

In de nacht van zondag op maandag rond 00.45 uur weten vermoedelijk twee overvallers een woning binnen te komen aan de Grevenschutweg in Valkenswaard. Eenmaal binnen komen de overvallers op de trap oog in oog te staan met de 83-jarige mannelijke bewoner van het huis. De man raakt in gevecht met de overvallers waarbij hij zijn hoofd bezeert. De man weet de overvallers uit zijn woning te verjagen. Het echtpaar is voor behandeling en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Signalement

De slachtoffers spreken over twee mannen gekleed in donkere hoodies (trui met capuchon). Eén van de daders droeg een mondkapje.

Getuigen

Heb jij iets verdachts gezien tussen middernacht en 03.00 uur in de omgeving van de Grevenschutweg? Heb je toevallig beelden of beschik je over andere informatie? De politie komt graag met je in contact. Je kunt contact opnemen via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Ook kun je via het tipformulier op deze pagina je tips of beelden delen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug